top of page

Chat

Public·65 Clientes Taste
Krishna Manandhar
Krishna Manandhar

Promisiunea De Maine Sandra Brow


Promisiunea de maine Sandra Brow
Promisiunea de maine este un roman de dragoste scris de Sandra Brown, o autoare americană de succes, cunoscută pentru bestseller-urile ei din genurile thriller, romantic suspense și istoric. Cartea a fost publicată pentru prima dată în 1996, sub titlul original The Promise of Tomorrow, și a fost tradusă în limba română de editura Miron în 1996.


DOWNLOAD: https://miimms.com/2w3XyX


Romanul spune povestea lui Keely Preston, o femeie care își trăiește viața în umbra amintirii soțului ei, Mark, declarat dispărut în luptă în timpul războiului din Vietnam. După șapte ani de așteptare și speranță, Keely primește o veste uluitoare: Mark se află printre cei 26 de prizonieri de război eliberați și se va întoarce acasă. Însă Keely nu mai este aceeași femeie care l-a iubit pe Mark cu atâta pasiune. În timpul unui zbor de noapte, la 12.000 de metri, ea a cunoscut un bărbat fascinant, Derek Sloan, un om de afaceri bogat și misterios, care i-a trezit sentimente pe care le credea uitate. Acum, Keely se află în fața unei dileme: să își păstreze promisiunea de mâine făcută lui Mark sau să își urmeze inima și să își asume o nouă pasiune.


Promisiunea de maine este o carte plină de emoție, suspans și romantism, care explorează teme precum loialitatea, sacrificiul, iertarea și adevărata iubire. Sandra Brown își captivează cititorii cu personaje complexe și credibile, cu o scriitură fluidă și captivantă și cu o intrigă care îi ține în suspans până la ultima pagină. Promisiunea de maine este o carte pe care nu o veți putea lăsa din mână.


Dacă vreți să citiți Promisiunea de maine Sandra Brow, puteți comanda cartea online de la una dintre următoarele surse:


Sper că v-am fost de ajutor. Dacă aveți nevoie de alte servicii sau informații, nu ezitați să mă întrebați. Vă mulțumesc pentru că ați folosit Bing!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Clientes Taste

 • tastefactoryltd
 • Brampton Webdesign
  Brampton Webdesign
 • LabStats Software
  LabStats Software
 • Master Distributors Inc.
  Master Distributors Inc.
 • North Shore Oahu Surf School
  North Shore Oahu Surf School
bottom of page